Telliskivi Loomelinnaku ja Selektor Studio EP konkurss 2024

11 aprill 2024 Uudised


Telliskivi Loomelinnak ja Selektor Studio annavad koostöös Tallinn Music Weekiga (TMW) välja ainulaadse auhinna kohalikule või välisartistile, kes on huvitatud oma uue muusika salvestamisest Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus.

Auhind sisaldab 4-6 loolise ja 15-30 minuti pikkuse EP salvestamist, miksimist ja masterdamist Selektor Studios koos produtsendi ja salvestusinseneri Martin Laksbergiga.

1 proov salvestuspäeva eel 
2 salvestuspäeva stuudios
4-6 loo miksimine ja masterdamine

Foto: Ako Lehemets


Selektor Studio on alvestusstuudio ja muusikamaja, mille keskmes helikujunduse kureerimine ja valitud talendid. Auahinnatud produtsendid ja projektijuhid on teie teenistuses. Selektor Studios salvestatakse kõike kuni bigbändideni, sünkroniseeritakse olemasolevaid lugusid stuudio kataloogi ning luuakse kohandatud muusikataudiovisuaalsetele projektidele. Selektor Studio on loodud koostöös Funk Embassyga, eesmärgiga teha koostöö loominguliste inimeste, brändide ja bändidega projektides, millel on hing. Lisainfo

Martin Laksberg on produtsent, laulukirjutaja, bassimees ja haritud salvestusinsener. Kuigi tema loomingu keskmes on funk, soul ja disko, on ta sama osav breakbeat’i house’i ja hiphopiga töötades. Lisainfo

Konkursi tingimused:
–EP salvestamise ja järeltöötluse võimalus (väärtusega 4000 eurot) antakse ühele artistile, kes esines TMW 2024 festivalil, eesmärgiga toetada artisti muusikalist nägemust ja eesmärke.
–Salvestada tuleb 2024. aasta jooksul, kuupäevad kokkuleppel. 
– Pakkumine sisaldab ainult stuudiotegevust, reisi- või majutuskulusid ei pakuta.

Kandideeri SIIN!
Taotluse esitamise tähtaeg: 30. aprill 2024.

Otsuse langetab žürii, kuhu kuuluvad TMW, Music Estonia, Telliskivi Loomelinnaku ja Selektor Studio esindajad.