presents

Tallinn Music Week

27.03. – 2.04.2017

TMW on Euroopa juhtivaid uue muusika ja linnakultuuri festivale

Täna algas artistide taotlusvoor ja delegaadipasside soodusmüük järgmise aasta Tallinn Music Weekile

Põhjamaade suurim uue muusika ja linnakultuuri festival Tallinn Music Week (TMW) toimub tuleval kevadel 27. märtsist 2. aprillini. Juba üheksandat korda aset leidva linnafestivali esinejate nimistusse pürgivate artistide taotlusvoor käivitus täna TMW kodulehel Alates 1. septembrist kuni 1. novembri südaööni on avatud veebipõhine taotlusvoor artistidele, kes soovivad järgmise aasta TMW festivalil üles astuda. Taotlused on […] Loe edasi…
1st september 2016

Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeva puhul esinevad roosiaias armastatud Eesti muusikud

Sel laupäeval, 20. augustil kutsub Toomas Hendrik Ilves viimast korda Vabariigi Presidendina külalised presidendi kantselei roosiaeda, et tähistada meie riigi iseseisvuse taastamist. Kuna tegemist on ühtlasi ka ümmarguse tähtpäevaga – iseseisvuse taastamisest möödub tänavu 25 aastat, järgneb juba ilusaks traditsiooniks kujunenud vastuvõtule kell 22.00 Eesti muusikute kontsert, mida korraldab koostöös presidendi kantseleiga Tallinn Music Week. […] Loe edasi…
19th august 2016

President Toomas Hendrik Ilves jagab Positivusel TMW suvemajas autogramme oma vinüülplaadile

President Toomas Hendrik Ilvese kogumikplaadi “Teenage Wasteland – Lemmikud aastatest 1963–1978” juuli alguses ilmunud vinüülversiooni saab soetada 15.-17. juulini Lätis Positivus festivalil Tallinn Music Weeki (TMW) suvemajakeses. Pühapäeval, 17. juulil kell 19:30 toimub samas ka president Ilvese autogrammitund. Kirgliku muusikasõbrana tuntud president Toomas Hendrik Ilves on varemgi Positivusel käinud. 2013. aastal nautis riigipea Salacriva mändide […] Loe edasi…
15th juuli 2016

Positivus festivalil astub sel nädalavahetusel üles 18 Eesti artisti. Ainult Positivuse ajaks tulevad müüki erihinnaga TMW passid!

Lätis Salacgrivas sel nädalavahetusel, 15.-17. juulil toimuval Baltimaade suurimal muusikafestivalil Positivus esineb kolmel laval tervelt 18 Eesti artisti. Uut Eesti muusikat esitlevad Positivusel Tallinn Music Week, Läti plaadifirma ja muusikaklubi I Love You ning Red Bull Academy. Tänavu 10. aastapäeva tähistav Positivus on Baltimaade suurim ja olulisim suvine muusikafestival, mida külastab igal aastal üle 30 […] Loe edasi…
12th juuli 2016

Tallinn Music Week esitleb südasuvisel Positivus festivalil seitset Eesti artisti

15.-17. juulil Lätis mereäärses Salacgriva linnakeses toimuval Baltimaade suurimal muusikafestivalil Positivus esitleb juba kuuendat korda uut Eesti muusikat ka Tallinn Music Week (TMW). TMW ning Riia kontsertklubi Palladium ühislaval astuvad sel aastal üles 7 Eesti bändi. Kokku on Positivuse programmi tänaseks kinnitatud 14 Eesti artisti.  TMW tänavune Positivuse kava on jaotatud kõigile kolmele festivalipäevale. Reedel, […] Loe edasi…
2nd juuni 2016

Restoranid

E–P, 28. märts – 3. aprill

TMW valik linna mõnusamaid restorane ja kohvikuid peakokkade erimenüüde ja -soodustustega festivali külastajaile.

Bollywood

Pikk 31
Omanäoline aasiapärase toiduvalikuga restoran Bollywood pakub parimat India, Tai ja Hiina köögist ning meeldivat äraolemist õdusa interjööri, meeldiva chill out-muusika ja sõbraliku teenindusega keskkonnas.
Restoran on kultuuriliselt kirev nagu kaasaegne linn ikka – keskaegne õhustik liitub siin 21. sajandiga, toite valmistatakse Indiast pärit peakokk Swapan Kumar Mitra eestvedamisel võimalusel just kohalikust toorainest.

Avatud: E-N 12:00-23:00 R-L 12:00-00:00 P 12:00-22:00
Telefon: +372 644 2445
Festivalipassi soodustus: 10% kogu menüüst
Bollywood

TMW erimenüü

  • Som Tam Phak salat
  • Kašmiiri kanakarri Zeera Pulaoga
  • Mango Kulfi

Bollywood peakokk Swapan Kumar Mitra

Swapan Kumar Mitra

Kohvik August

Väike-Karja 5
August on aasta mõnusaim kuu. Pool aastat Tallinna vanalinnas tegutsenud kohvikus on aastaringselt tunda suve. Käsitöökohv, maitsev söök ja plaadikollektsionääride valitud taustamuusika lisab värvi talvisesse kaamosesse.

Avatud: E-N 9:00-23:00 R 9:00-02:00 L 11:00-02:00 P 11:00-21:00
Telefon: +372 508 6022
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Kohvik August

TMW erimenüü

  • Hiidkrevetid küüslaugu-veinikastmes
  • Tursafilee porgandi-sparglisalati ja salveikastmega
  • Astelpaju panna cotta mustsõstrasorbetiga

Kohvik August peakokk Õnne Soosaar

Õnne Soosaar

Fabrik

Vabriku 6
Kalamajas asuv Fabrik restoran on kombinatsioon mõnusatest maitseelamustest, sest lisaks restorani nordik menüüle pakume ka värsket ja rikkalikku koogivalikut. Palju rõõmu nii soolase toidu austajatele kui ka paadunud magusasõpradele!

Avatud: E-N 12:00-23:00 R-L 12:00 - 00:00
Telefon: +372 644 5743
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Fabrik

TMW erimenüü

  • Röstitud porgandisalat kitsejuustu & mandliõli kastmega
  • Sous Vide kohafilee erinevate kapsaste, vadakukastme & quinoaga
  • Astelpajuhüüve kama krõpsuga

Fabrik peakokk Silver Saa

Silver Saa
Viljandi peaväljaku ääres asuv kohvik-restoran Fellin eesotsas peakoka Margo Paluojaga kolib nädalaks Tallinna Disaini- ja arhitektuurigaleriisse.

Restorani menüü sisaldab põnevat ja inspireerivat kooslust eesti talunike kasvatatust, järvedest ja merest püütust ja metsast korjatust. Toidu valmistamisel tuginetakse hooajalisusele ning toidu väljapanekul on olulisim värvide, vormi, lõhna ja tekstuuri kokkumäng.

Margo Paluoja loomingut iseloomustab traditsiooniliste toorainete kasutamine uudses ja ootamatus vormis. Tihti leiate tema maitsepõhjadest ka mõne kauge maa tundmatu vürtsi, mis kindlustab täiusliku maitseelamuse. Oma noorele eale vaatamata on tema saavutuste pagasis juba Noorkokk 2013 tiitel ning Lihameister 2015 II koht.

Avatud: E-P 12:00-01:00
Telefon: (+372) 581 45093
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
maret@kohvikfellin.ee
Fellin / TMW pop-up restoran

Gloria

Müürivahe 2

Gloria külalislahkust on jagunud juba 75 aastaks. Selle maagilise numbri taha mahuvad sajad tuhanded meeldejäävad maitseelamused, õnnelikud hetked ning Eestit külastanud kõrged külalised. Vanalinnas asuva, eesti ja prantsuse köögi traditsioonidel põhineva Gloria missiooniks on tutvustada oma külalistele Vana Euroopa traditsioonilist restoranikultuuri ja klassikalist kööki. Restoranis on säilitatud 1930ndate aastate algupärane miljöö, mis moodustab nii menüü kui teenindusega ühtse terviku.


Avatud: E-­R 12:00 – 23:30 L 17:00 – 23:30
Telefon: (+372) 640 6800
Festivalipassi soodustus: 10% kogu menüüst

Gloria

TMW erimenüü

  • Lõhe pavée
  • Guinea linnuliha ja metsseente fricassée
  • Creme Brulée

Gloria peakokk Dimitri Demjanov

Dimitri Demjanov

Gotsu

Pärnu mnt 62
Rustikaalne Korea köök

Avatud: E-R 12:00-20:00
Telefon: +372 614 0022
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Gotsu

TMW erimenüü

  • Kimchi burrito kanaga
  • Ssambap
  • Yakgwa

Gotsu peakokk Kyuho Lee

Kyuho Lee

Kaerajaan

Raekoja plats 17
Kaerajaan on lustaka sisustuse ja kontseptsiooniga nagu samanimeline lihtne ja lapselik Eesti rahvatants. Kaerajaani Eesti käsitööst ja mustritest inspireeritud omanäoline sisekujundus käib käsikäes modernse Eesti köögiga, mis on põnev kombinatsioon Eesti ja maailma maitsetest.

Avatud: E-P 12-22
Telefon: (+372) 615 5400
Soodustus festivalipassi omanikele 15%
Kaerajaan

TMW erimenüü

  • Lunette - nelja juustu ravioolid, trühvlimaitselise lillkapsakreemiga
  • Smooritud veisepõsk punaveinikastme ja juurviljagratääniga
  • Kreemine juustukook

Kaerajaan peakokk Jaak Hiibus

Jaak Hiibus

Klaus

Kalasadama 8
Klaus on väike restoran-kohvik, mis asub täpselt selle koha peal, kus linnainimesele avatud mugav äraolemise ruum peab asuma.

Avatud: E 9:00 - 22:00 T-R 9:00 - 23:00 L 10:00 - 23:00 P 10:00 - 22:00
Telefon: +372 5691 9010
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Klaus

TMW erimenüü

  • Beef broth and carrot pasty
  • Lamb neck and Klaus rye bread- slow cooked lamb neck with sweetened red chilli flakes, sweet and sour cucumber and ramson mayonnaise
  • Goat cheese and passion fruit cake

Klaus peakokk Toomas Lääts

Toomas Lääts

Kolm Sibulat

Telliskivi 2
Seest siiru-viiruline, pealt kullakarvaline …..
Kolm Sibulat asetub täpselt fast food’i ja slow food’i vahepeale. Ühesugusele kaugusele mõlemast, kuid ühendades kummagi paremad küljed.
Kui varem on peakokad Igor ja Roman olnud seotud fine-dining söögikohtadega, siis Kolme Sibula puhul rakendavad nad tõeliselt vaba ja piirideta "fusion-confusion" kokkamist.

Avatud: E-L 12:00-23:00 P 13:00-21:00
Telefon: +372 664 4055
Festivalipassi soodustus: 10% kogu menüüst
Kolm Sibulat

TMW erimenüü

  • Ahjus röstitud kitsejuust rukkileival, peedipesto ning rukolaga
  • Pardifilee punase kapsa püree ja õuna-ingveri kastmega
  • Vaniljemaitseline Panna Cotta vaarikamoosiga

Kolm Sibulat peakokk Roman Zaštšerniski ja Igor Andrejev

Roman Zaštšerniski ja Igor Andrejev

Kuldmokk

Falgi tee 3

Kuldmokk on lind. Teda pole päris looduses olemas. Ta on fantaasia, aga just tema maailmas tahaks nii mõnigi gurmaan elada. Kuldmokk valib hoolega, mida ja kuidas ta sööb, sest elus peab olema head maitset, stiili ja naudingut.

Kuldmokas pakutav on inspireeritud Vahemere riikide köökidest selle kõikidelt kallastelt ­ nii Euroopast, Aafrikast kui Lähis­Idast. Kuldmoka restorani asutajad on sõbrad Annika Arras ja Irma Viidalepp. "Meie restoran on loodud kire ja pühendumusega ja täpselt nii plaanime seda ka vedada."


Avatud: E​­L 12-­23, P 12-­20
Telefon:​(+372) 5600 4171
Festivalipassi soodustus: 10% kogu menüüst

Kuldmokk

TMW erimenüü

  • Vitello tonnato, vasikaliha lõigud tuunikalakreemi, rukkola, kappari ja parmesaniga
  • Safranirisoto hiidkrevettidega
  • Kuldmoka tiramisu
Leiva eesotsas on kaks professionaalset toiduhullu – kokk Janno ja sommeljee Kristjan. Restorani nimi "Leib" iseloomustab nii kohta kui menüüd, mis on kodumaine, värske, lihtne, soe, eesmärgiks pakkuda lihtsast värskeimast kodumaisest toorainest toitu kaasaegsel moel. Leib Resto ja Aed on lihtsa sisu, aga suure hingega.

Avatud: E-L 12:00–15:00 ja 18:00–23:00
Telefon: (+372) 611 9026
Festivalipassi soodustus: 15%
Leib Resto ja Aed

TMW erimenüü

  • Kalamarjasalat marineeritud kartulite ja suitsutatud hapukoorega
  • Praetud pardifilee röstitud porgandite ja seeneleemega
  • Ahjusoe küpsis šokolaaditükkide, marineeritud marjade ja piimasorbetiga

Leib Resto ja Aed peakokk Kristo Malm

Kristo Malm

Manna La Roosa

Vana-Viru 15
Manna la Roosa, põnevaim meelelahutuskoht Tallinnas. Ajalooga maja, kus kohtuvad hea toit, erilised kokteilid, maja käsitööõlu, kaasaegne kunst ning mõnus muusika. Ainulaadne ning meeldejääv kogemus!

Avatud: E-T 12:00-00:00 K-N 12:00-1:00 R-L 12:00-3:00 P 12:00-22:00
Telefon: +372 620 0249
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Manna La Roosa

TMW erimenüü

  • Madaltemperatuuril küpsetatud lõhe - spinat, kurk, tomatisalsa
  • Hautatud küülikukoib sinepikastmes - punane kapsas, võiga noorkartul
  • Vaarikas&tekstuurid - vaarikad, šokolaad

Manna La Roosa peakokk Igor Golikov

Igor Golikov

MEKK

Suur-Karja 17/19

Suur-­Karja tänaval, vaatega vanalinna ajaloolistele hoonetele ja munakivist tänavatele, asub Eesti üks hinnatumaid restorane MEKK. Lahtiseletatult tähendab restorani nimetus Moodsat Eesti KöögiKunsti.
Peakokk Rene Uusmehe sõnul on moodsa eesti köögikunsti juured eesti traditsioonides ja kultuuris, vanaemade lihtsas tarkuses. "Oleme endale ülesandeks seadnud seda kultuuri tänapäevaste meisterlike oskuste ja tehniliste võimalustega vääristada nii, et tulemus oleks alati isikupärane, kordumatu ja päris."


Avatud: E-​­L 12:00­ - 23:00
Telefon: (​+372) 680 6688
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst

MEKK

TMW erimenüü

Maapirnisupp trühvli vinegretiga
  • Küpsetatud tahmane baklažaan, röstitud punapeet ja pähklid
  • Grillitud tursaselg, kevadsibul, petersellijuur, röstitud lillkapsas, munavõi
  • Sõstraperfee mustsõstrakompoti, arooniasiirupi ja röstitud kaerahelvestega

MEKK peakokk Rene Uusmees

Rene Uusmees

Mimosa

Viljandi mnt 6
Mimosa on õdusa atmosfääriga restoran Tallinnas Nõmme linnaosas, kus saab nautida meeldejäävaid maitseid ning mõnusat olemist. Mimosa eesmärgiks on olla kodune ja soe koht, kuhu alati on rõõm tagasi tulla. Sõbralik teenindus, maitsev kaasaegne Eesti köök, kohapeal küpsetatud koogid ja villitud majanapsud on märksõnad, mis restorani iseloomustavad. Talveperioodil mahutab armas majake enda kahele korrusele ligi 60 inimest, suveperioodil lisanduvad juurde terrass ja suur hoov, mis pakuvad võimalust veeta aega roheluses linnast lahkumata.

Avatud: E-L 12:00-22:00 P 12:00-21:00
Telefon: +372 631 3001
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Mimosa

TMW erimenüü

  • Kammkarp suitsuse sibulapüree ja krõbeda pastinaagiga
  • Hirve välisfilee juurpetersellerikreemi, röstitud aedviljade ja punaveini-seeneraguuga
  • Pavlova vaarika-toorjuustukreemi ja värskete marjadega

Mimosa peakokk Juhan Heinsalu

Juhan Heinsalu

Monaco

V​iru väljak 3
Nordic Hotel Forumi esimesel korrusel ootab külastajaid suurepärase menüüga restoran Monaco – mõnus koht aja mahavõtmiseks otse Tallinna südames. Restorani stiiliks on modernne fusion­köök ehk klassikaline rahvusvaheline köök moodsas võtmes.

Avatud: E–L 18:00–23:00
Telefon: (​+372) 622 2990
Festivalipassi soodustus 15%
Monaco

TMW erimenüü

  • Foie gras - hanemaksapatee kirsiželees, flambeeritud viigimari ja šokolaadi-palsamiäädikapärlid
  • Ibeeria siga - suitsutatud Ibérico-sealiha, hernetamp ja kapsa-mille-feuille
  • Créme Brulée - Brüleekreem, granadilliseemned ja ürdisiirup

Monaco peakokk Virko Tugevus

Virko Tugevus

Moon

Võrgu 3
Nüüdseks juba kuus aastat tagasi otsustasid Roman ja Igor kõrged kokamütsid nurka visata ning pöörduda tagasi oma juurte juurde. Nii sündis Moon.
Ebatavaline nimi ja asukoht, aga muidu vägagi tavaline koht, märksõnadeks lihtsus, sõltumatus, kohalik tooraine, ausus, austus, põhjamaine kargus, Kalamaja nurgatagune. Mooni tulemist võrdlevad selle tegijad külla tulemisega nende endi koju.

Avatud: E-L 12:00-23:00 P 13:00- 21:00
Telefon: +372 631 4575
Festivalipassi soodustus: 10% kogu menüüst

Moon

TMW erimenüü

  • Haugikotlet tartar kastme ja värskelt marineeritud kurgiga
  • Veisefilee kartulipannkookide, praetud seente, porgandi ja sinepipüreega Chianti kastmes
  • Pavlova granadillikreemi ja vaarikajäätisega

Moon peakokk Roman Zaštšerniski ja Igor Andrejev

Roman Zaštšerniski ja Igor Andrejev

NOA

Ranna tee 3
2014 aasta kevadel avatud NOA on Tallinna ja Viimsi piiril asuv mereäärne 80-kohaline restoran, millele lisandub ilusate ilmadega 100- kohaline terrass.

NOA restoranisaal on ehitatud kolmes tasapinnas, et pakkuda kõigile külalistele lisaks maiteseelamustele ka suurepärast vaadet üle lahe vanalinna siluetile.

Avatud: E-N 12:00-23:00 R-L 12:00-00:00 P 12:00-22:00
Telefon: +372 508 0589
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
NOA

TMW erimenüü

  • Beef
  • Kammkarp
  • Josper banaan

NOA peakokk Tõnis Siigur

Tõnis Siigur

NOP

Köleri 1
Kohvik ja väike toidupood, nüüdseks juba kaheksa aastat tagasi loodud Kadrioru naabruskonda, et oleks mõnus oma koht, kust nii hommikukohvi-putru, lõunat kui ka õhtusööki ja poest head-paremat väiketootjate toodangut saaks kaasa osta. NOPil oli õnn sündida ühte Kadrioru väärikaimasse hallikasse puumajja Köleri tänaval.

Avatud: E-R 8:00-21:00 L-P 9:00-21:00
Telefon: +372 603 2270
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
NOP

TMW erimenüü

  • Toortatra peedi-wasabi hummusega noriwrap
  • Rohelise tee leem õrnsoola nerka ja musta riisi nuudlitega
  • Mandlipiimaga musta seesami tarrend värske mango ja marjadega

NOP peakokk Monika Viidemann

Monika Viidemann

Ribe

Vene 7
Restoran Ribe avas oma uksed kolme teenindaja ideede ja töö tulemusel aastal 2007. Sooviks on pakkuda külalistele heatasemelist toitu ja teenindust, tehes seda meeldivas keskkonnas. Ribe menüüd iseloomustab värske, hooajalise ja valdavalt kodumaise tooraine kasutamine ning Euroopa köökide maitsed ja tehnikad.

Avatud: E-R 12:00-14:30 ja 17:00-22:00 L 12:00-23:00
Telefon: +372 631 3084
Festivalipassi soodustus: 10% kogu menüüst
Ribe

TMW erimenüü

  • Küülikujala confit selleriremulaadiga
  • Veisetartar seente ja sinepiseemnetega
  • Sea sisefilee ja mooritud kõht kartuli-fondantiga
  • Atlandi tursk, krabivinegreti ja polentakoogiga
  • Karamellistatud pirn ja mascarpone jäätis
  • Vanillitort küdooniasorbeti ja pähklikreemiga

Ribe peakokk Radoslav Mitro

Radoslav Mitro

Riis

Tina 21
Restoran Riis on hubase õhkkonnaga Aasia toidu restoran. Pakume peamiselt Tai ja Vietnami kööki. Kasutame ainult värsket toorainet. Toidud on koostanud ja valinud menüüsse peakokk Kadri Tran. Tule ja naudi õiget riisi õiges Riisis!

Avatud: E-R 11:00-22:00 L-P 12:00-22:00
Telefon: +372 6427025
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Riis

TMW erimenüü

  • Suverullid
  • Pad Thai hiidkrevettidega
  • Frititud banaan

Riis peakokk Kadri Tran

Kadri Tran

Salt

Vase 14
Salt on Kadriorus asuv klassikaline bistroo stiilis restoran, kus on võimalik hubases atmosfääris nautida head toitu ja põnevat veinivalikut.

 Menüü pakub maailma roogade klassikat, mille valmistamise eelistatakse kohalikku toorainet, pelgamata samas kasutada uudset ja põnevat väljastpoolt Eestit. Tooraine valikul juhindutakse eelkõige värskusest ja hooajalisusest.
 Kõigil külalistel on võimalik reaalselt pilk peale heita ka toitude valmistamisele avatud köögis.


Avatud: T-R 12:00-14:00 ja 17:00-22:30 L 17:00-22:30
Telefon: +371 5188 510
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Salt

TMW erimenüü

  • Makrelli ceviche Pernod'is fermenteeritud kurgi, mango, koriandri ja valge redisega
  • Chateaubriand pastinaagi kreemi, foie gras'i patee, metsapähklite ja portveini kastmega
  • Rabarberi-õuna crumble soolase metsapähkli pralineega

Salt peakokk Vladimir Proskurnin

Vladimir Proskurnin

Tokumaru

Estonia pst 9
Ehtne Jaapani kööki otse Tallinna südalinnas. Restoran Tokumaru pakub kõigile tuntud sushi't, aga ka muid põnevaid Jaapani roogasid. Põhirõhu oleme pannud ramen'ile – populaarsele Jaapani-pärasele nuudlisupiroale. Nuudlid on värskelt valmistatud ning ka supp keedetakse kohapeal, järgides Tokumaru jaapanlasest peakoka Daigo Takagi traditsioonilisi pereretsepte.
Tokumaru on mõnus koht nii lõõgastavaks lõunapausiks kui asjalikuks ärilõunaks. Eelistatud peatuspaik nii kinosõpradele kui šoppajatele. Õhtusel ajal saab siin õdusalt aega veeta kahestes laudades või vahvalt ja seltskondlikult suures lauas.

Avatud: E-N 11:00-22:00 R-L 11:00-23:00 P 11:00-21:00
Telefon: +372 5770 2405
Festivalipassi soodustus: 10% kogu menüüst
Tokumaru

TMW erimenüü

  • SUSHI, RAMEN, GYOZA Aburi-lõhe fantaasianigirid lõhemarja, riivitud valge redise, ponzu, vürtsika kastme ja Jaapani majoneesga (5 tk)  Kana-köögiviljatäidisega Jaapani gyoza-pelmeenid vürtsika kastmega (3 tk)  Poolik vürtsikas kimchi-ramen
  • SUSHI & RAMEN (V) Avokaado- või kappa-maki (8 tk) Poolik shiro-ramen kookosepiimaga
  • RAMEN, MATCHA, MOCHI Poolik ebishio-ramen  Matcha ja mochi
  • (V) Sobib veganitele

Tokumaru peakokk Daigo Takagi

Daigo Takagi

Tuljak

Pirita tee 26E
2015 aasta suvel taasavatud legendaarne restoran Tuljak asub 60-ndatel ehitatud ja nüüd taastatud muinsuskaitsealuses hoones. Tuljaku avarad ruumid mahutavad kahte saali kuni 150 külalist, lisaks on suured terrassid ja grilliala, kuhu suviti mahub samuti 150 sõpra. Maja südameks on suure võimsusega köök, pakkudes nii uusi kui ka uues kuues vanu maitseid ning nostalgiat.


Avatud: E-N 12:00-23:00 R-L 12:00-00:00 P 12:00 - 22:00
Telefon: +372 5302 2020
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Tuljak

TMW erimenüü

  • Rohekarp
  • BBQ tall
  • Tiramisu “Tuljak”

Tuljak peakokk Lauri-Alvari Vahemaa

Lauri-Alvari Vahemaa

Umami

Kadaka tee 141
Umami on kahe “toiduhullu” Janno Lepiku ja Kristjan Peäske teiseks toidukohaks. Umami märksõnadeks on värvirikas toit, mis valmistatud kvaliteetsest, värskest ja hooajalisest toorainest. Joogivalik ulatub värskelt pressitud mahladest käsitööõllede, hoolikalt valitud veinide ning kohapeal valmistatud napsudeni.

Avatud: T-N 12-21, R-L 12-22, P 12-21
Telefon: +372 600 1035
Soodustus festivalipassi omanikele 15%
Umami

TMW erimenüü

  • Lõhe sashimi - hoisin kastme, kimchi-kurgisalati ja juurselleriga
  • Lambakints - röstitud lambakintsutükk käharlehtkapsa pesto, Aasia brokkoli ja tšilli-sibulasalsaga
  • Šokolaadi fondant soola-karamellijäätisega

Umami peakokk Janno Lepik

Janno Lepik

Vegan Restoran V

Rataskaevu 12
Vegan Restoran V on pisikene hubane vanalinna taimetoidurestoran, mis pakub vegantoitu erinevatest maailmajagudest. Vegan Restoranis V pakutakse ainult vegan ehk 100% taimetoitu, V-s ei leidu lisaks lihale ka loomseid piimatooteid ega muna.

Avatud: P-N 12:00 - 11:00, R-L 12:00 - 12:00
Telefon: +372 626 9087
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Vegan Restoran V

TMW erimenüü

  • Suitsune tomati püreesupp
  • TMW vegan pitsa
  • Šokolaadi-apelsinimuffin maapähklikreemiga

Vegan Restoran V peakokk Mikk Mägi

Mikk Mägi

Von Krahli Aed

Rataskaevu 8
Von Krahli Aeda on oodatud erinevate toitumisharjumustega inimesed: 
vegan ja omnivoor, paleoentusiast ja veinisõber, munk ja sübariit.
 Menüüs eelistame põhjamaist kargust ja toidu enda maitset. 
Toit ise peab olema kohalik, mahe ja tasakaalustatud. Tere tulemast Puhta Toidu saatkonda!


Avatud: E-P 12:00 - 00:00
Telefon: +372 626 9088
Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
Von Krahli Aed

TMW erimenüü

  • 90 minuti pardimunad aed-harakputke emulsiooni ja suitsupardi singiga
  • PÕHJALA Rukkirääk
  • Madalal temperatuuril küpsetatud veisepõsk rohelise herne kreemi ja terasinepi kastmega
  • PÕHJALA Cream, Coffe IPA
  • Vana Tallinna kreem kikerherne besee ja metsapähkli-vahuveini tarretisega
  • PÕHJALA ÖÖ Friedrichshein, Berliner Weisse
  • Von Krahli Aed peakokk Riho Heinmets

    Riho Heinmets

    Wabadus

    Vabaduse väljak 10
    Legendaarne kohtumispaik aastast 1937. Wabadus on Tallinna südames Vabaduse väljaku ääres kunagise legendaarse kohviku Kultas ruumides asuv hubane kohtumispaik. Euroopa ja maailma erinevatest köökidest inspireeritud Wabaduse menüü on tervislik ning mitmekülgne, alati valmistatud ainult värsketest ja kvaliteesetest toorainetest. pakkudes nii avastamisrõõmu kui juba tuntud lemmikuid.

    Avatud: E-N 8:30-23:00 R 8:30-01:00 L 11:00-01:00
    Telefon: +372 6604019
    Festivalipassi soodustus: 15% kogu menüüst
    Wabadus

    TMW erimenüü

    • Kitsejuustusalat - röstitud peet, kinoa, pesto, krõbe kreeka pähkel
    • Kõrvitsa kreemsupp - sidrunhein, ingver, kõrvitsaseemned, crème fraiche
    • Madalküpsetatud lõhefilee - kapparikaste, kartulipüree, kalamari
    • Kitsejuustu panna cotta - murakas, kinoa

    Wabadus peakokk Fred Ehand

    Fred Ehand