Tallinn Music Week esitleb sel nädalal toimuval Positivus festivalil viit Eesti artisti | Tallinn Music Week

Tallinn Music Week esitleb sel nädalal toimuval Positivus festivalil viit Eesti artisti

Eeloleval nädalavahetusel, 14.-16. juulil Lätis maalilise Salacgrīva mändide all toimuval Baltimaade suurimal muusikafestivalil Positivus esitleb juba seitsmendat korda uut Eesti muusikat Tallinn Music Week (TMW). TMW ning Riia kontsertklubi Palladium ühislaval astuvad sel aastal üles viis Eesti artisti. Kokku on Positivuse programmis sellel aastal kaheksa Eesti artisti.

TMW Positivuse kava on jaotatud kõigi kolme festivalipäeva vahel. Reedel, 14. juulil astuvad Palladiumi laval üles poistebänd Beyond Beyond ning kompromissitu räpiduo Okym & Tiiu. Laupäeval, 15. juulil teeb etteaste laulja-lugudekirjutaja Lepatriinu ning festivali lõpusirgel, pühapäeval, 16. juulil täidavad Palladiumi lava indiroki bänd Go Away Bird ning minimalistlikku instrumentaalmuusikat esitav kitarrist-helilooja Mauno Meesit.

Lisaks Palladiumile võõrustavad Eesti muusikuid oma lavadel ka teised festivali toetajad. Lattelecomi esitletaval pealaval esineb reedel meie menukas pärimuskütte punt Trad.Attack!. Ööl vastu laupäeva tantsutab Electric Room laval kuulajaid DJ Nova ning laupäeval on Electric Room NOËPi elektropopi päralt.
14.-16. juulil Lätis Salacgrīvas toimuva muusika- ja kunstifestivali Positivus peaesinejateks on tänavu alternatiivroki suurkuju Pixies, räpilegend Grandmaster Flash, uue hiphopi superstaarid Rae Sremmurd, indiroki bändid Alt-J ja Mew ning Positivuse veteran Ellie Goulding. Samuti astuvad üles folkrokkarid The Lumineers, Argentiina päritolu Rootsi laulja-lugudekirjutaja José González, Kanada elektropopi projekt Austra, briti laulja JP Cooper, tundeküllane indiroki bänd Maxïmo Park ning džäss-saksofonist ja produtsent Kamasi Washington.

 

Festivali kolmepäevane pass maksab hetkel 80€ ja kolmepäevane pass koos telklapääsmega 88€. Samuti saavad noorema põlvkonna esindajad soetada 50% allahindlusega noortepileteid. Juba teist aastat on külastajal võimalus rentida festivalialal ka eksklusiivset VIP-maja.

Festivali peatoetaja on Läti juhtiv tehnoloogiaettevõte Lattelecom.

Positivus 2017 TMW / Palladium lava ajakava:

Reede, 14.07

14.45 Beyond Beyond

16.00 Okym & Tiiu

Laupäev, 15.07

15.30 Lepatriinu

 

Pühapäev 16.07

13.45 Go Away Bird

15.15 Mauno Meesit

 

Kümnes Tallinn Music Week toimub 2018. aasta kevadel. Kuni teisipäeva, 18. juulini on festivalipassid soodushinnaga 35 EUR ja konverentsipassid hinnaga 100 EUR müügil veebipoes.

Artistide esinemistaotluste vastuvõtt algab 2017. aasta septembris.