TMW Maitsed | Tallinn Music Week

TMW Maitsed

Esmaspäev, 2. aprill
Teisipäev, 3. aprill
Kolmapäev, 4. aprill
Neljapäev, 5. aprill

 

TMW valik mõnusamaid restorane ja kohvikuid peakokkade erimenüüde ja -soodustustega festival külastajaile.

2017. aastal disaini- ja arhitektuurigaleriis tegutsenud TMW pop-up restorani menüü eest vastutas  Hiiumaa soul-food resto Ungru. Peakoka Andrus Talvari juhtimisel pakuti nädala vältel festivali külalistele saarerestorani toidukaardi paremikku, mis valmistatakse värskeimast saarepealsest toorainest.

Lisaks pop-up restoranile leidis „TMW maitsed“ programmist tervelt 32 söögikohta, mis pakkusid peakokkade poolt hoolikalt koostatud TMW erimenüüd ning soodustusi nii tava- kui erimenüült festivalipassi omanikele. 2017. aastal võttis festival südamesooviks tutvustada varasemast rohkem rahvuskööke, aidata kaasa keskkonda säästvale toiduvalmistamisele ning panustada jäätmevabasse tarbimisse. Loe osalenud restoranidest lähemalt siit.

Ungru

 

Tänaseks väljakuulutatud eriõhtusöögid on Peeter Piheli trash cooking ja kodune Mehhiko õhtusöök Leonardo, Carlose ja Antonioga. Osta meie eriõhtusööke TMW veebipoest.

Tutvu lähemalt restoranide ja nende TMW erimenüüdega

The capital of Estonia, a burgeoning food scene disproves the stereotypes surrounding Baltic food. A massive celebration of modern Estonian culture.

Merlin Jobst, Vice Munchies