Tallinn Music Weeki peaprodutsendina alustas tööd Eva Johanna Lepikov

15 veebruar 2024 KonverentsLinnaprogammMuusikafestival

Foto: Aivo Kallas

On hea meel teatada, et käesoleva aasta algusest on TMW peaprodutsendi rollis seni festivali turundusjuhina töötanud Eva Johanna Lepikov.

Eva Johanna on end juba tõestanud hea tiimimängurina, täites rahvusvahelise muusikafestivali juures alates aastast 2020 erinevaid töökohustusi sotsiaalmeediahaldusest digimeedia- ja loovtiimide koordineerimise ning turunduskampaaniate juhtimiseni.

“Olen uude rolli asunud ühelt poolt aukartuse, teisalt aga siira elevusega eesootava osas,” kommenteerib Eva Johanna. “TMW on mulle väga südamelähedane ja aastatega olen seda organisatsiooni ning selle masinavärki ühest ja teisest küljest tundma õppinud. Mind ja festivali ühendab sügav uskumus, et muusika kaudu on tõesti võimalik meid ümbritsevat parendada ja parandada. Oma eesmärgiks sean hoida meie festivali sel kriisiaastate järgsel ajal õigel kursil, sealjuures pidades eriti silmas kvaliteeti, innovatiivsust ja julgust, väärtustades nii rahvusvahelisi kui kohalikke koostöid, ja muidugi jätkusuutlikkust, selle mõiste igas tähenduses. Olen tõesti kogu hingest Eesti muusika, muusikute ja muusikatööstuse fänn. Siin toimetavad ühed ägedaimad inimesed. On suur rõõm ja au läbi enda ja kogu TMW tiimi töö meie tegijate edulugudele pinnast kultiveerida ja neid võimendada. Tänan südamepõhjast Helenit ja kogu meie tiimi usalduse eest. Aitäh, et mulle on antud võimalus teha säärane samm niivõrd heas seltskonnas.”

Eva Johanna on omandanud Suurbritannias muusikaettevõtluse alal bakalaureusekraadi, tehes seal ka oma esimesed sammud rahvusvahelises muusikatööstuses. Eestis on ta vasutanud ka Station Narva ja muude ettevõtte Shiftworks kontsertide ja projektide turunduse eest, panustanud muusikafestivalide Saund ja Mägede Hääl produktsiooni ning töötanud koos Estonian Funk Embassy ja mitme iseseisva artistiga.

Peaprodutsendi ametikoht on uus positsioon TMW tiimis. Tegu on oodatud ja pikalt planeeritud sammuga festivali korraldustiimi struktuuris, et tõsta strateegilise planeerimise kompetentsi ja pakkuda tuge juhtimisotsuste langetamisel. Uue positsiooni eesmärk on eri osakondade töö ühtseks tervikuks kokku toomine ja tiimi igapäevase töö korraldamine.

“Eriti hea meel on selle üle, et Eva Johanna on kasvanud sellesse uude positsiooni aastatega orgaaniliselt,”  ütleb TMW juht ja asutaja Helen Sildna. “Tema pühendumus, täpsus, sisukus, oskus teistega arvestada ning sügav huvi muusika ja kultuurielu vastu innustavad meid kõiki olema täpsemad ja tundlikumad. Ta tunneb nii muusikatööstuse hingeelu kui ka TMW organisatsiooni väljakutseid-võimalusi ja mul on nii hea meel, et ta on selle uue ameti vastu võtnud, aidates TMW-il edasi arendada ning organisatsioonina sisemiselt tugevamaks kasvada. Jõudu ja rõõmu, kallis Eva!”

TMW strateegiat ja visiooni juhib festivali asutaja ja üldjuht Helen Sildna, meediasuhete ja sisujuht on Ingrid Kohtla ning administratiiv- ja jätkusuutlikkuse juht Kertu Süld. Festivali muusikaprogrammi ja -produktsiooni juht on Taavi Esperk ning konverentsiprogrammi juht Indrek Migur. Festivali lähenedes liitub ettevalmistustöödega järkjärgult ligi 100-liikmeline tiim ning mitusada vabatahtlikku. Tuumiktiimi koosseis

TMW 2024 toimub 3. -7. aprillil Tallinnas. TMW kavas on rahvusvaheline uue muusika festival, muusikavaldkonna konverents ja linnafestival.