Kevadine brantš Fotografiska restoranis
Fotografiska restoran, millel on seljataga pea kuus tegutsemisaastat, on Eestis kanda kinnitanud tõelise gastronoomia uuendajan ning kestliku toidukunsti, taimse osakaalu ja kodumaise tooraine meisterliku kasutamise teerajajana. Nii on restoran aastast aastasse katnud laua kõige hõrgumate hooajaliste maitsetega ning pälvinud selle eest muuhulgas ka kolmel järjestikusel aastal Michelin Green Star tärni ning Falstaff Nordicu ja 360°Eat Guide’i ihaldatudtunnustuse.
Hea toit ja muusika on loodud jagamiseks. Maailma maitsete mitmekesisus, värskus, uudsus, kergus ja kevadisus – need märksõnad kirjeldavad Fotografiska uut brantšide kontseptsiooni. TMW raames toimub sarja avalöök ning hõrgu menüü kõrvale mängib muusikat DJ Maris Pihlap.
Menüü hinnaga 35 € sisaldab: Tervitusklaas Cavat Mortadelli slider oma maja pagarite saial, munamääre, mozzarella Türgi munad, nduja või, küüslaugujogurt, kartuli-focaccia Ricotta fritter veriapelsini kreemi ja jogurtiga
Broneeri laud (ettemaks vajalik) läbi Dinnerbookingu.